Öregedésgátlás, fiatalítás

A program célja
Bemutatni és megtanítani azt, hogy nem csak örök álom az emberek számára a fiatalodás, vagy az öregedésgátlás, hanem természetes eszközökkel elérhető realitás!

Melyik bőr szimpatikusabb a számodra?
E.T. a földönkívüli lény arcőre, vagy egy nagyon is földi lény, a gekkó bőre?
Kitalálom!
Egyikkel sem szimpatizálsz, igaz?

A korosodás  legbiztosabb jele az, amikor elégedetlenné válsz a bőröd simaságával, a szemed alatti ráncokkal és 
az első ősz hajszálak megjelenésével, vagyis az öregedés első jeleivel.
Pedig, nem is olyan rég, még az Alphavillelel énekelted a "Forever Young-ot!  Talán még el is hitted, hogy örökké fiatal maradsz, nem?
Az Élet elég kiszámíthatatlan.
Két dolog biztos csak: a születés és az elmúlás.

A kettő között többször "átszabjuk egy picit" azt a ruhát, amit úgy nevezünk, hogy a testünk. Kevesen tudják, hogy az "olló" mindig a kezünkben van!
Egy nagyon furcsa spirális alakú eszköz ez, a neve: DNS! 

   


Íme - Ő az!

A DNS "ismeri az eredeti terv szerinti fazonunkat" és vezérel bennünket egész életünkben, miközben elraktározza az összes újabban szerzett információt. Így volt ez fogantatásunk pillanatában is, amikor egyesültek azok az információk, amiket szüleink örökül adtak nekünk és így adjuk mi is tovább a mieinket - az idők végéig!
Tökéletes másolódás esetén ÖRÖK ÉLETŰEK LEHETNÉNK, azonban ezt a mintát mindennap eltorzítjuk valamivel: stressz, idegeskedés, helytelen táplálkozás, függőségek (kávé, cigaretta, alkohol, játékszenvedély, stb.), amelyek mind eltérést jelentenek a harmonikus élettől, mindattól, ami a Természettel, a kozmikus törvényekkel való együttműködést jelenti.Pedig milyen szépen kezdődött!

Szinte hihetetlen, de mindenkinek ilyen aranyos kis puha, valószínűtlenül bársonyos bőre volt, hiszen a sejtjeink rohamos növekedése során a DNS-ek és a sejtmembránok közötti információ csere még hibátlan volt!

Teltek múltak az évek és gyönyörű fiatalokká váltunk és az idő múlásával nem törődtünk!
Akkor még ilyen gyönyörű, ránctalan szemmel tekintettünk a minket körülvevő világra.


Huszonéves korunkra ilyenek lettünk és mindezt természetesnek tartottuk!
Azt hittük, hogy mindez örökké így lesz. Ki törődött a holnappal?


Azután egy szép napon így nézett vissza ránk a tükör:


........és ez már nem volt annyira tetszetős.

A ráncos arc, a barázdált homlok, a szemek alatti táskák megjelenése, ahogy mondani szokás: "A korral jár!"

Ha van valami, ami jobban nyugtalanítja a szebbik nem képviselőit (persze az erősebbiket sem hagyja hidegen) az, hogy az öregedés külső jelei az évek múlásával egyre intenzívebben jelentkeznek.

A megereszkedett, kinyúlt bőr, a hasi zsírpárnák eltüntetése elképzelhetetlen gazdagságot hozott a "szépség szobrászai" számára - szerte a világon.


Azonban akadt közöttük egy olyan, aki továbbgondolta a dolgot.
Való igaz, hogy a plasztikai műtétek "újjá varázsolják" az arcokat, dekoltázsokat és egyéb bőrfelületeket, azonban az öregedés nem áll le! A rendbe hozott felület újra ráncossá válik. Jöhet az újabb, majd az újabb.... plasztikai műtét, ami a horribilis költségeken felül még jelentős kockázatokkal is jár! Dr. Nathan Newman világhírű őssejt kutató és plasztikai sebészben,  felmerült az a kérdés, hogy ha az öregedési folyamat mechanizmusa ismert, akkor miért ne lehetne ezt kíméletesen mellékhatások és fájdalmak nélkül ELÉRHETŐ ÁRON kedvező irányban befolyásolni?
Van-e jobb és járható út?

A válasz: IGEN VAN! A fiatalodás és az öregedésgátlás sebészkés nélkül is elérhető!
A megoldás a képen látható!

Mit látunk a képen? Egy DNS felépülését.

Őssejt technológia
A médiában egyre gyakrabban hallott kifejezés akkora áttörést jelent az orvostudomány számára, mint a múlt század elején az antibiotikum, vagy a végén a lézer alkalmazásának megjelenése.
Mik azok az őssejtek?
Az őssejtek szinte minden többsejtű élőlényben megtalálhatók és osztódással széles körben képesek a szervezet speciális funkciót ellátó testi sejtekké differenciálódni.
Közérthetően: olyanok, mint a pakli kártyában a "Jolly joker", vagyis mindenhová jó!
Igen ám, de amíg ez az életünk első éveiben exponenciálisan emelkedve termelődik,  a harmincas éveinkben fokozatosan lelassul és a végén szinte egyáltalán nem termelődik - a szervezet megöregszik.
Bőrsejtjeinkben az öregedési folyamatok során csökken a rugalmasságot biztosító elasztin és a kollegén, ami a bőr ráncosodásához vezet.

Hogyan segít az össejt a fiatalodásban és az öregedés lelassításában?
Úgy, hogy az elpusztult sejtek helyére lépnek és az eredeti növekedési információval látják el a DNS-eket.
Ez jó, de az őssejteket a születéskor a köldökvérből nyerik és költségesen konzerválják - ráadásul másnak nem adható, csak a gazdaszervezetnek!
Itt jön képbe a Dr. Nathan által szabadalmaztatott Stem Cell Lift eljárás, amelynek lényege az, hogy az őssejtekről levett növekedési információ az ami felhasználható - függetlenül az eredeti őssejttől.

Mivel befolyásolható még a fiatalodási folyamat?
A telomerek működésének befolyásolásával.
Telomer! Hát az meg mi?
A kromoszómák végén levő un. "sapka", amelyik a sejtosztódásnál természetes módon elpusztul. Egy sejtnek kb. 50 ilyen sapkája van és szintén elpusztul. Ezt a folyamatot befolyásolja a szervezetben termelődő telomeráz nevű enzim, amely védi a "sapkát".
Ezzel a folyamattal nagyon látványos eredmények érhetők el fájdalom és káros mellékhatások nélkül.


Ha nem így képzeled el az öregkorodat és szeretnél sokáig, egészségesen élni, akkor hívj (+36209569155), vagy írj, hogy megtanulhasd a módját!                                                                                                    

Comments