A Gyomordoktor Szabadegyeteme

Szeretettel és tisztelettel köszöntelek ezen az oldalon, aminek az a célja, hogy az évtizedek alatt megszerzett tudásomat megosszam azokkal, akik tudják, hogy a "természetes úton szerzett betegség, természetes úton megszüntethető!"

Holiszta lévén ehhez visszanyúlok az ősi tudáshoz, mint forráshoz:
a valóban hagyományos távol-keleti orvosláshoz, a gyógynövényekhez, a gyógyteákhoz, illetve ezek mai formáihoz a természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítőkhöz  - de a legmodernebb kvantumbiológiai és pszichofizikai tudást is használom, mert ezek megfelelő ötvözete adja a XXI. századnak megfelelő segítséget az öngyógyításban!

Egyet nem találhatsz csak: vegyszereket!
Mivel az eredeti szakképzettségem vegyészmérnök, ezért tudom, hogy ezek kis mennyiségben hasznosak lehetnek, de nagy mennyiségben sajnos mérgezőek!
Tudásom alapját hazánk nagy fiának: Edmond Bordeaux Székely tézisei képezik:

"Gyógyíthatatlan betegség nincs - csak gyógyíthatatlan beteg!" és
"
Minden betegség gyógyítható, de nem minden beteg!"
Ars poétikájának alapja a kozmológiai egyensúly, amit a következőképpen fogalmaz:

"Betegség és egészség

A kozmikus és természeti erőkkel való összhang hiánya és összhangja. A szervezet különféle betegségei csak a külsődleges tünetektől nyerik nevüket; ezen tünetek ellen küzd a hivatalos gyógyászat. Az igazság azonban a következő.

  • Csak egyetlen betegség van: az összhang hiánya a Természet törvényeivel, amelynek szimptómái a szerint váltakoznak, hogy milyen mértékben hagytuk el a természet törvényeit; ez a betegség alaptörvénye. A betegségek az emberi szervezet természetes életereje és az alacsonyabb rendű bomlási folyamatok közötti küzdelem következményei. A betegség szimptómái kivétel nélkül ezen, a szervezetben dúló küzdelem eredményei. Az ellentétes erők küzdelme az összeférhetetlenség törvényén alapszik, amelynek értelmében, ugyanazon szervezetben, azonos időben alacsonyabb rendű és magasabb rendű szerves életfolyamatok nem uralkodhatnak.
  • Csak egyetlen egészség van: összhang a Természet törvényeivel, egy állandó tökéletesedési folyamat, amelynek fokozatai attól függnek, milyen mértékben vagyunk képesek tökéletesedésünk alapfeltételeit állandóan előteremteni a természeti törvények követése és kihasználása által."

Azt hiszem, hogy ehhez nincs mit hozzátenni!Aki ezen a szabadegyetemen "diplomát" akar, annak ezekből a szavakból kell kiindulnia.


Terveim szerint a torz vezérlő információk következtében energiáját veszített megrendült szervezet egészségi állapotának helyreállítására elsősorban írott anyagokat fogok használni, számos előadásom hang, illetve videó anyagát is mellékelem majd.
Egy kis ízelítő azokból a témakörökből, amikkel a későbbiekben foglalkozni szándékozom:


Mi az, amitől megbillen a szervezet egyensúlya?
A leggyakoribb civilizációs betegségek kialakulásának okai, megszüntetésük az öngyógyítás eszközeivel
Milyen lelki folyamatok állnak a betegségek mögött? A lélek nyelve: a betegség! (Rüdiger Dahlke, Thorwald Dethlefsen, Kurt Tepperwin és Pósa Ferenc nyomán)
A stressz - a modern ember önrongálásának eszköze
Öngyógyítás klasszikus gyógynövényekkel
Kell-e étrend-kiegészítőket használni és ha igen, milyet?
Lassú gyilkos: a lustaság és a mozgáshiány
Hogyan befolyásolható az élet? Egy kis sorselemzés a személyiséganalízis és számmisztika segítségévelSorolhatnám tovább, de ez az oldal folyamatos változás alatt van, tehát érdemes időnként meglátogatni. Amennyiben jó ötleted van, kérlek, hogy írj!
Szeretettel várlak a nagy előadóterembe, az Auditorium Maximum-ba!


Comments