Kvantumbiológiai teszt, analízis és stimuláció

Kvantumbiológiai teszt és analízis

 A kvantumbiológiai teszt a szervezetre az adott pillanatban jellemző kvantum-entrópiás állapotot mutatja meg és az analízis során összehasonlítja a tárolt normális egyensúlyi állapotok értékeivel. Eredményként a matematikai statisztika módszereivel megjeleníti az ettől való eltéréseket.

A módszerrel az emberi szervezet 12 nagy rendszerének közel 1.000 szervegysége vizsgálható: teles test - szervrendszerek – szervek - szövetek - sejtszinten egészen DNS mélységig - a torziós (spin) mezőben, az agyi théta hullámok segítségével. Az NLS diagnosztika a biológiailag aktív pontokat érintés nélkül méri, a biológiai pont jelé-nek felerősítésével miközben elolvassa az indukciós visszacsatolással kifejtett hatását. A Non Linear System jelentése = nem lineáris rendszer, ami az élettani folyamatok működésére utal.

Az alkalmazott készülék neve: Vector 8D NLS 

Vector 8D NLS alapkészülék a 40 GHz-es nagyfelbontású HSS generátorral, ami számítógéphez csatlakoztatva lehetőséget ad a sejt, a kromoszóma, a DNS molekula ultra struktúrájának kiértékelésére, és elvégezhető vele a genom hullámjavítása

Fejhallgató, benne jeladók: mágneses bioinduktor és az optoelektronikus cadistor, valamint az érzékelő: a trigger szenzor

Bioinformációs író/olvasótégely kábellel, amivel különféle anyagokról információt lehet beolvasni, illetve spektronózódát lehet vele írni homeopátiás hordozóanyagokra

Szoftverkulcs a Vector 8D NLS készülék szoftverének használatához + USB csatlakozó kábel az NLS készülék (és ezen keresztül a két periféria) áramellátásának biztosítására

 

Mi várható az kvantumbiológiai teszt és analízis során?

1. Kvantumentrópiás biológiai kölcsönhatások vizsgálata során fény derül a jelenlegi állapotot előidéző múltbeli folyamatokra, amelyek megmutatják,hogy mi a probléma oka, miért alakulhatott ez pont így, mit tettünk rosszul?

2. Az adatokból matematikai analízis segítségével előre modellezhetők egyes szervek jövőbeli állapotának valószínűsége – vagyis, hogy mi várható?

3. Az információk alapján a kezelő: orvos, természetgyógyász, egyénre szabott táplálkozási és életmódtanácsokat ad - hogyan éljünk, mit együnk, mit igyunk, mikor és milyet?

4. Az analízis során képbe került és visszaméréssel ellenőrzött étrend-kiegészítő és a felépítő élettani jellel megírt homeopátiás készítmény alkalmazására tesz javaslatot - vagyis, hogy kell-e valamilyen külső segítség, hiánypótlás és az mi?

Elemezhetők vele gyógyszerek, étrend-kiegészítők és más készítmények abból az aspektusból, hogy melyik segíti az egészségi állapot kialakulását, vagy melyik rontja azt.

A készülék és az ember között folyamatos a kommunikáció, a „lekérdezés” jeleit több tízezer ember sokszázezres nagyságrendű mérési adatainak alapján orvosi és műszaki végzettségű akadémikusok évtizedekig tartó munkával alakították ki.

Mivel az elemzés során minden funkcionális szervterület elérhető, így nem szükséges heteket, hónapokat várni a műszeres vizsgálatokra, amelyek a sejtszinten lappangó eltérésekről amúgy sem adnak felvilágosítást – a költségeikről nem is beszélve!

Gyorsabb és pontosabb, mint bármilyen más hasonló, eddig ismert módszer.

Milyen területekről nyerhető vele információ?

     • Szív- és keringési (ér-, és nyirok) rendszer
 • A teljes emésztőrendszer (gyomor, bél, stb.)
 • Kiválasztó rendszer, (vesék, húgyutak, stb.)
 • Mozgásszervi rendszer (izmok, csontok, ízületek)
 • Légzőrendszer (tüdők, hörgők)
 • Immunrendszer, allergének felderítése, stb.
 • Hormonrendszer
 • Vizuális és hallórendszer (szem, fül)
 • Idegrendszer
 • Agyi irányítású szervek
 • Mikroorganizmusok (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták) jelenlétének felderítése
 • Vérképelemzés vérvétel nélkül!
 • Auravizsgálat (csakraműködések)

A folyamat nem behatoló (non-invazív), biztonságos, fájdalommentes és káros sugárzás nélküli. A vizsgálat nem okoz kényelmetlenséget, nincs elektromos feszültség stimuláció, nem érinti a bőrt, nincs semmilyen kémiai reagens, nincs veszélyes sugárzási károsodás, nincs mellékhatása.

A vizsgálat kb. 10-12 percet vesz igénybe. Ezalatt a készülék érzékeli a szervezet válaszait, gyorsan elemzi, majd kiértékeli az egészségi állapotot.

A készülék könnyen kezelhető, hordozható, az érzékelés intuitív, ezért képes érzékelni az adatbázisban levő több ezer a referencia jelre adott válaszokat.

Egyszerű és gyors, valós nem-lineáris élettani jelekkel dolgozó elemző rendszer, amelyben az eredmények táblázatos és grafikus formában jelennek meg, illetve a vizsgált szervek élethű színes ábrákon is láthatók.

Segíti az egészségügyi kockázatok világos megértését és képet ad azok fejlődési trendjéről is.

Mivel a „jobb megelőzni, mint gyógyítani” elvet alkalmazza, ezért segít csökkenteni a betegségek kialakulásának esélyét.

Megvizsgálja, hogy a különböző egészségügyi termékek miként befolyásolják a fizikai test állapotát.


Biostimuláció, vagy más néven biofeedback

Az élő szervezet alkotórészeire élettani jelekkel történő ráhatás, amelynek következtében az öngyógyító képesség felerősödik.

A részegységeket a helyreállító funkciók energo-információs spektrumával stimulálva, a biológiai folyamatokban felépítő változások indukálhatók.

A biostimuláció során a hibásan működő területekre a normális élettani jelekkel történő azonnali konkrét biostimulációs visszahatás során a struktúrára gyakorolt felépítő hatás az öngyógyítási folyamatot beindítja.


 A kép forrása: www.myinsightmag.com

 

Kvantumbiológiai stimulációs alkalmazások

 • a krónikus degeneratív megbetegedések minden fajtájánál, autoimmun betegségek, daganatos betegségek orvosi kezelésének kiegészítésére
 • gyulladásoknál, fertőzések esetén
 • akut és krónikus fájdalmaknál
 • fáradtság, kimerültség, alvászavarok, depresszió, pszichoszomatikus zavarok esetén
 • időskori leépüléseknél
 • pediátriában: gyerekkori növekedési zavaroknál, viselkedészavaroknál
 • mozgásszervi, gerincbántalmaknál, izomfeszültség miatti és ízületi fájdalmaknál
 • fizikai sérülések esetén, csonttörések, sport baleseteknél, sportversenyekre felkészítésnél
 • a felderített allergének hatásainak kompenzálásánál
 • az elemzés során felderített mikroorganizmusok (kórokozók) célzott megsemmisítése
 • a szervrendszerek különleges stimulációja, különböző anyagok frekvenciájával


Megjegyzés: akárcsak más eljárások, a kvantumbiológiai stimuláció sem hatékony minden vizsgált személy és minden probléma esetében.

Amennyiben semmilyen változás nem észlelhető, feltétlenül érdemes szakorvoshoz fordulni, illetve egyéb gyógyászati eljárást igénybe venni.